2018-11-11 06:08:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma nyugalomra vágyik

Napi horoszkóp november 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap a Skorpió jegyében van, a Hold a Nyilasban. Ez a vasárnap csodálatos lesz. Minden könnyedén és egyszerűen alakul. Jól fogja érezni magát. Egy jó, beszélgetős találkozónak örülhet a barátaival.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma valószínűleg annyira jól fog aludni, hogy a családtagjainak kell felébreszteni önt. Szabályosan szabadidő stressz alá kerül, ami egyáltalán nem tetszik önnek. Időben húzza meg a határait. Ne engedje, hogy bárki nyomás alá helyezze. Jól tenné, ha ma olyan programot szervezne, ahol sok emberrel találkozhat.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap a Skorpió jegyében van, a Hold a Nyilasban. Mára sok tervet szőhet. Társaságra van szüksége, és örüljön, hogy kedves embereket gyűjthet maga köré. Bár ez a nap pihenőnap, ám a Merkúr korán fogja ébreszteni. Egy kirándulás, késő őszi túra, baráti találkozó, mind belefér ebbe a napba.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Szaturnusz és a Vénusz is támadja a Rák jegyét. Nem sokat várhat ettől a naptól. Ön nyugalomra vágyik. Ha lehetséges, mára ne hívjanak vendégeket, ez nem tenne jót önnek.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Élénken és vidáman kezdi a napot. A Merkúr a Nyilas jegyében jár, és önnek szüksége van arra, hogy emberekkel vegye körül magát. Hívja fel a barátait, és ha senkinek sincs ideje, akkor látogasson meg egy közeli rendezvényt. Ha még egyedülálló, könnyen megismerkedhet valakivel.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a Nyilas jegyében áll. Ez nem igazán az ön napja. Kicsit úgy érezheti, hogy túl sokat követelnek öntől. Ne hagyja magát semmire sem rábeszélni, amihez önnek nincs kedve.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kellemes emberek társaságát élvezheti. Délután egy kirándulás közben új benyomásokat szerezhet. A szerelem és a barátság területén is minden nagyon harmonikus lesz.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars kellemetlen kapcsolata miatt kisebb zavarok előfordulhatnak a mai napon, de ön ki tudja hozni ebből a legjobbat. Ne dolgozzon ma, csak pihenjen. Ne engedje elterelni semmiről a figyelmét, ha kell, akkor inkább maradjon egyedül.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nap a Skorpió jegyében van, a Hold a Nyilasban. Csodálatos dolgok várnak önre, szinte minden perc ajándék az ön számára. Egy barátságos, és vidám világgal találkozhat majd. A Merkúr a Nyilas jegyében áll, ez vidám hangulatot varázsol ön köré, bárkivel, bármiről el tud beszélgetni. Délután ne maradjon otthon, menjen gyalogtúrára az őszi erdőbe.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Nyilasban van. Most bebizonyíthatja, mennyire nyitott és szabad beállítottságú tud lenni, mert a találkozások más emberekkel különösen könnyen mennek és kellemesek.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Merkúr a Nyilas jegyében áll. Végre lesz lehetősége szórakozni is. Ma ne csak pihenjen, használja ki az időt más dolgokra is. Akár sétál egy nagyot a városban, akár a barátaival indul a természetbe felfedezőútra, mindenképpen jól fog szórakozni. Ha ön még egyedülálló, nézzen körül alaposan.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Nap a Skorpió jegyében van, a Hold a Nyilasban. Ma nem tud tökéletesen lazítani. Sok minden történik. Ha hagyja magát sodortatni az árral, akkor könnyebben fogja érezni magát. Este könnyebben tud majd az érzelmeiről beszélni a kedvesével.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: